Sarah

Licorice Pizza
Jag ser inte så mycket film längre. Det blir mest tv-serier och reality. Var dock på bio för några veckor sedan och såg den tredje Guardians of the Galaxy-filmen som jag varmt kan rekommendera! Men igår kände jag att det var dags för en film hemma i soffan. Speciellt efter den intensiva helgen som var. 
 
Det blev Paul Thomas Andersons "Licorice Pizza", en dramakomedi som utspelar sig på 1970-talet i Los Angeles. En film som jag hade jäkligt höga förhoppningar om innan den kom ut, och sen fladdrade en dålig recension förbi och jag blev osugen. Inte så rimligt kanske, men nu gick jag in med precis lagom höga förväntningar tror jag. För ärligt talat är storyn inte jätteavancerad, men satan vad snygg den var! Och jag älskar ju den här typen av filmer egentligen.
 
Relationsdriven (nu e det ett ord) med charmiga, men lite truliga karaktärer som försöker hitta sig själva och varandra. Det i kombination med jäkligt snygg estetik och nostalgiskt soundtrack är ofta en vinnande kombo för mig. Tänker på Almost famous, Dazed and Confused och Boyhood, även om dom inte riktigt är jämförbara. Sevärda alla tre förresten, speciellt Boyhood som jag älskar
 
Jag tyckte dock att Licorice Pizza var lite för lång, och kanske lite spretig och tunn. Men helt klart sevärd!! Och nu vill jag absolut ha ett par mörklila utsvängda jeans med en cremevit tisha.  
På tal om kläder... haha lagom snygg övergång...så ägnade jag just lite för lång tid på att göra detta collage med Pinterest-bilder, över looks jag vill kopiera i sommar. Kanske inte just en stickad väst, det känns lite för varmt. Men måste säga att västen som plagg ändå har nånting. Vita short och brallor däremot, det går rakt upp på önskelistan. Rutigt, preppy, 90-tal, 70-tal <3 
 
Har även bokat in en pissdyr frisörtid i veckan. Jakten på den perfekta frisyren/färgen är ett för alltid pågående projekt. Egentligen vill jag ju ha brokig cute liten lugg, men jag får nog inse att jag inte kommer palla göra ett jävla skit med den och då blir det väl små spretiga stripor som bara ligger platt mot pannan :') 
 
Men jag tänker den här längden och så kan man ju alltid fråga om man kan få deras överjordiska modellansikten på köpet! 
 
Ska vi runda av det här superbloggiga inlägget med ett låttips kanske? Lyssna på den här fina låten så kommer refrängen sätta sig som en igel på hjärnan snart ska du se.