Sarah

Önskelistan
Okej okej, min födelsedag närmar sig och det har blivit dags för den årliga önskelistan. Ni vet den där jag låtsas som att det kan vara lite inspirerande för er i allmänhet, men det handlar bara om att jag vill säga vad jag önskar mig utan att faktiskt säga vad jag önskar mig. Så here we go!
 
POSTER
Vem är förvånad när jag säger att jag vill ha en poster? Jag vill alltid ha posters. Trots att jag hade glömt en som jag fick i julklapp och som jag var nära att önska mig igen :') Men nu är jag i alla fall väldigt inne på Elin PK:s drinktavlor som finns på Scandinavian Art Design. Negroni, Sangria och Aperol Spritz är ju alla smashing! 
 
SMYCKEN
På Scandinavian Art Design har dom även en massa fina smycken från Muli. Bland annat ett sol-halsband och örhängen med solar (???). Eller detta helt fantastiska men rätt pricy halsband från Léc.
 
SPEL
Man kan inte ha för många spel! Codenames verkar kul och klassikern Med andra ord. Eller bara nya frågekort till Smart 10? 
 
VINPROVNING
Det vore himla skoj att prova lite vin på lokal. Till exempel på Wine Mechanics i Gamlestan, eller vin- och ost-provning på Werners Bistro? Även kul med ölprovning på nått bryggeri!!
 
KÄK
Det är alltid en hit att gå ut och käka nått gott på restaurang. Finns så många roliga ställen i Göteborg som jag inte testat än. Bar la Lune, Bistro Odette, Husette, Bikt, Basque.... listan kan göras lång. Har faktiskt bokat bord på min födelsedag med Oscar. Då testar vi hyllade Bord 27! 
 
EVENEMANG
Ta med mig på David Ritschard och Joel Alme på Liseberg 1 september så kommer jag vara typ världens gladaste?? Framför allt för att ingen vill gå med mig :') 
 
Bowling eller biljard, vin eller drinkar och gott käk är också en vinnande kombo – alltid!! Ooh kom på en bra set up för en kväll: Man börjar med en go burgare på Oceanen och några glas, kanske ett pit stop på Elis corner, sedan bowling nerför backen där ni vet, och sen antingen biljard på Henriksberg eller karaoke för dom som vill/vågar det. Fan va skoj!!!