Sarah

Färdig med vintern
Hej på er! Äntligen april och lite påskledighet. Välbehövligt!! Vart jäkligt intensivt på jobbet i flera veckor nu och vintern suger verkligen musten ur mig. 
I onsdags efter jobbet träffade jag mamma på centralen och vi tog tåget till ett snöigt Dalsland. Hetsjobbade fram till halv två igår för att få färdigt alla nyhetsbrev och annonsutskick inför helgen. Blev en del svordomar men fick till slut ihop det! Och nu är jag ledig tills på tisdag. Hallelujah. 
 Den här vintern har verkligen varit lång och svår. Inget som har hänt så, utan det är helt enkelt årstiden. Jag älskar snö och gnistrande kalla vinterdagar, men 80 % av vintern är väl ändå grå? I alla fall om du bor i Göteborg. Himlen är konstant deprimerad och inget händer. Fy fan. 
Häromdan var det ändå lite vårkänslor! Köpte penséer på handelsträdgården och tryckte ner i en balkonglåda. Och lökarna jag satte i höstas har kommit till liv! 
 
Låt oss kika på vad mer som hänt i ett ganska händelselöst liv det senaste. 
Haft mamma på middag och druckit ett riktigt jävla pangvin! Köpte det för ett par år sedan tror jag och alltid väntat på rätt tillfälle, eftersom det var lite pricy. Men nu blev det av en vanlig tisdag och det visade sig vara helt perfekt.
En mysig AW på Zamenhof med kollegorna!
Köpt en ny ögonskuggspalett, följt en tutorial på youtube och vågat mig på en sminkning. Tråkigt bara att man är vit som ett lik :')
Tagit ett glas vin med Emma på Oizo, innan vi gick hem till mig och såg den fina filmen The Banshees of Inisherin.
Fortsatt med min träning, vilket känns helt fantastiskt och jag kan absolut inte sluta skryta om det. Se på mina muskler!! vill jag skrika till alla som vill och inte vill höra. 
Käkat goa frukostar och lajvat sommar. 
Mot quiz- och bowlingkväll med Emma och Carl!
Det var lite av vad jag gjort det senaste. Nu är jag superredo för våren, värme och sol. Sneakers, uteserveringar, parkhäng och kanske nån cykeltur. Och Edinburgh för fasen! Jag och brorsan drar dit under en långhelg i slutet på april. Ska bli supermysigt. 
 
Glad påsk på er kompisar!