Sarah

dan före dan
Hemma från en helg på landet. Övningskört, bakat pizza, skjutit luftgevär, läst, sett på The Wire, spelat spel... Och försökt plocka svamp, men ärligt talat är jag sämst på det! Gick mest runt och tog kort, kände på den mjuka mossan och försökte undvika spindelnät. Men några små kantareller hittade jag faktiskt, och blev ganska euforisk. Såg också en väldigt bra film i helgen; Last stop fruitvale station. Han som spelar Wallace i The Wire spelade huvudrollen. 
Så här deprimerande tråkigt är Mellerud. Okej det finns ju ett torg me affärer och så, men tyckte den här bilden representerade hela stället rätt bra ändå. Grått och trist. Tur att vi har vårt landställe utanför den här hålan! 
Träffade Julia ikväll och tog en promenad. Pratade om bröllopet hon var på i helgen och om universitetet. Imon är det första dan på kursen!! Av det jag läst i kursböckerna verkar socialantropologi riktigt intressant, men samtidigt blir det ju tentor och massa sånt jobbigt.... Aa ja, whatevs. (mitt nya (något ironiska) motto)
Go'natt