Sarah

sista februari
Jag får feeling för att blogga, kommer nästan på saker att skriva om... och när jag väl ska börja försvinner allt eller inget känns intressant. Kanske för att ens liv inte är så jäkla spännande? Eller för att bilderna jag tar är till största del på mig själv, och inte nåra direkt snygga outfitbilder om man säger så. Vi kan ju spana in den här skönheten från imorse. Skickade den till mamma och skrev "Tomte??" 

Mina kläder för att överleva satkylan idag: illgula strumpbyxor (från typ 2011?), jeans, tre par tröjor, och mammas gamla för stora mockapäls som är asvarm, och så mössa, vantar, å halsduk! Kan inte begripa hur man klarar sig utan mössa den här veckan.
 
Såg att Sandra Beijer skrev i sin blogg hur hon redigerade sina bilder så jag har nu provat detta. Blir kanske lite daskiga färger?? Eller? Jag gör nog nått fel. Men lite fint kanske ändå. 
En supersöt Rebecka från i söndags när vi va en sväng på Allum. Spår att denna duschmössegrej blir vårens trendigaste plagg/accessoar! 
Och så jag för en stund sen, trött som ett as, ätandes kvällens middag, ICAs veggo-panpizza. OBS blir så mycket godare i ugnen än i micron så ni vet!!