Sarah

Den sista sången
Waaah det e oktober och det e pisskallt! Men det e ju rätt mysigt ändå, och härligt med solen. Idag har jag hängt med Rebecka, som innan vi träffades just hade vart å tatuerat sig! Hon gjorde som ett svart armband, sjukt snyggt! Inte nog med det, efter en fika på Foxx gick vi till Tribe där hon gjorde septum som hon passar så, så bra i. 

Jag själv gjorde inget så spektakulärt, men jag köpte däremot en himla nice tröja och ett halsband från Zara. Känner mig som rymden, med mån- och stjärnchoker och en tröja som är som stjärnhimlen (tyyyp). 
Annars då? Så har jag vart å sett Kent med det här finfina gänget!
Avslutade kvällen med en öl på Kings med Julia, den saknade ungen!

Så vad gör denna arbetslösa människa när hon inte går på konsert, köper rymdtröjor, eller dricker öl? Är hon produktiv, effektiv och handlingskraftig?? Nope. Tar hon tag i saker? Nope. Eller jo, sakta sakta! Vi kan säga som så här, jag satsar på kvalité snarare än kvantité. Hur det appliceras på jobbsökande och körkortstagande (absolut ett ord), låter vi förbli osagt. Men jag skyndar långsamt. Och tar en massa fabulösa bilder på det här otroligt fabulösa paret: