Sarah

Julledighet
God jul och god fortsättning kompisar! 
I fredags kväll gjorde jag varsin Lynchburg lemonade till mig och Oscar. Och så beställde vi burgare och kollade På spåret. Perfekt kväll innan julafton! Men herregud vad trötta vi har vart den här veckan. Kvällen innan däckade vi båda vid halv åtta, jag i soffan och Oscar i sängen. Fullt påklädda och alla lampor tända. Den här ledigheten var välbehövlig med andra ord. Men eftersom vi båda vaknade upp bombförkylda idag så kan nog det ha legat i luften ett tag också. 
Oscar fick ett varmt täcke i julklapp, precis som han önskat sig. Inte helt lätt att slå in...
Först paket sen covidtest det är sen gammalt! Ingen covid den här gången som tur va.
 
Av Oscar fick jag ett inbokat restaurangbesök på den nyöppnade restaurangen Gurras. Så himla mysigt att gå ut och käka ihop! I födelsedagspresent fick jag ju ett besök på Mestiza och ta mig tusan om inte det kan ha varit det godaste och trevligaste stället jag käkat på? Är supertaggad på Gurras nu! Så här skrev GP i deras recension:
 
"Att äta på nyöppnade Gurras är som att träffa en ny bästa kompis och gå på cirkus ihop. Uteätarna hyllar Gustav Trägårdhs restaurang på Postgatan – som bjuder på street food deluxe". 
Vidare mot Onsala!
Framme hos Junior & co.
Vi hade en väldigt fin och lugn julafton med Oscars mamma, styvpappa och lillebror. Käkade och drack gott, delade ut julklappar och spelade spel. Jag kunde tack och lov gå hem med äran i behåll efter att ha vunnit i Besserwizzer. Men kanske att vinnarskallen kom fram lite väl mycket efter nåra nubbar, bärs och Xanté??  
Och idag är förkylningen här for real. Spenderar dagen i soffan med täcke, dricker chailatte och pepprar näsan med nässpray.
La upp den här på Instagram och blev akut sugen på att färga håret rosa.