Sarah

En glad påsk och en glad Sarah
Påskhelg hörrni! Sovmorron, godis och bärs! Och det har till och med vart sol. Himla fin helg <3
I torsdags kväll hade jag och Rebecka siktet inställt på att se Amanda Winberg på Hoki Moki (där Jazzhuset var innan). När vi kom dit hade hon redan spelat, ölbiljetterna vi fick hade gått ut och dansgolvet hade inte öppnat. Trist!! Men jag tror ändå att det kan va nice där på nån annan klubbkväll kanske? Men vi drog i alla fall till Sticky Fingers istället där det va Wish you were queer, och hade en askul kväll! 
Långfredag: Moha bjöd på lunch på Taco Bar, och på kvällen spelade vi Dungeons & Dragons med hans kusiner och bröder. Yes, jag är numera en rollspelande person! Kan ju säga att jag inte är så himla bra på detta, men ändå rätt kul faktiskt.
Påskafton! Fin instagrammig påsklunch va?? Kan ju meddela att den innehöll lite mer än detta och va 10/10, även om den inte direkt e tagen ur Sandras eller Floras bloggar.... 

En sån här gosig person kom hem till oss! Vi hade påskäggsjakt, gjorde en kanongod potatissallad och spelade drickspelet Vattenfall. Och blev härligt onyktra såklart! Hade bästa (/sämsta?) regeln: straffklunk om man säger ordet jag. JAG fick dricka typ hela tiden :') 

Åkte sen till andra lång och träffade Rebecka, Anna och Anna. Himla mysig dag och kväll!
 
Idag har jag inte gjort mycket alls. Gått en liten promenad med Moha, städat lite grann (med betoning på lite) och sett kortfilmen Hopptornet på svtplay. Känslosamt och roligt om att hoppa från 10an, på Valhalla tror jag faktiskt. Känslosam eftersom jag kände det som att jag stod där uppe med knäsvaga ben haha. Ett annat filmtips är Lady Bird, som jag såg i veckan med Hanna. Väldigt fin och charmig film av Greta Gerwig som är så himla grym i typ allt hon gör.
Bildresultat för lady bird