Sarah

Cherry Rose
Hej på er raringar. Hoppas februari är snälla mot er. Vi är i alla fall rätt tursamma med vädret, med fina himlar och solen som visat sig en hel del. Och så lite storm så klart. 
 
Själv lever jag och frodas! 
I fredags kom Oscars pappa hit. Han bor vanligtvis i Köpenhamn så det var ett tag sedan sist. Vi hann spela spel, dricka öl och gå en sväng på stan innan han åkte hem i lördags. Trevligt! 
På lördagen umgicks jag med de här två pärlorna. Såg givetvis på mello. Vi var i chock över Linda Bengtzings koksade bidrag och jag var nästan rörd till tårar över Bagges fantastiska insats och känslighet <3
I måndags fyllde the one and only babe Oscar Rasmussen år. Väckte han (eller han vaknade och jag sprang och tvingade tillbaka honom i sängen igen så att jag kunde sjunga) och gav han paket. Ett begagnat Playstation 3 med några spel och så saltlakrits. Blev ganska uppskattat tror jag :) Önskar ju att man hade stålarna att köpa nått nyare men men! Han fyller jag trots allt 30 nästa år så man får väl hålla igen lite eller...?
Gulle!! 
Igår träffade jag Emma och Rebecka, som vanligt. Har jag inga andra vänner?? Vi drack i alla fall nåra bärs på Tullen och käkade middag. Mycket uppskattat en sketen tisdag.
Tog tydligen en selfie på jobbtoan också. På the actual toalett så att säga. 
Just det, köpte en bok på bokrean igår. Frida Lunds vinbok. Så kul!! Ska bli expert. 
Imorse låg det snö på gatan och det var ljust ute. 
Först på kontoret! På gott humör och med lite "brun utan sol" i ansiktet. En bra dag! 
När jag kom hem låg dessa i brevlådan! Två fröpåsar.
Så här kommer fröna förhoppningsvis se ut när de blir blommor. Bilderna rakt av tagna från hemsidan jag beställde från: Jordnära fröer. Snart är det dags att börja förså! Hoppas på en lite enklare odlingssäsong i år, men med fler fina blommor. Hur det går ihop får vi väl se.