Sarah

"den här skiten önskar jag inte på någon"
Fy fan vad påfrestande det har varit efter den här jävla tandoperationen. Jag hade inte ens tänkt på att det skulle göra ont efteråt, för jag var så orolig för själva operationen. Men det här är ju vidrigt. Vaknade för 1,5 timma sedan med så hemsk värk att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Det höll i sig fram till typ nu (runt 02). Så nu ligger jag här i soffan mitt i natten och googlar på hur andra har upplevt det. Vilket man såklart inte ska göra :) Har hittills läst om en 1 som fått men för livet och minst 2 personer som har DÖTT efter att ha dragit ut eller opererat bort en tand. Nu tror jag ju inte att det ska hända men ÄNDÅ. Låt oss titta på vad andra har för erfarenheter istället. Kul!! 
 
"jag trodde jag skulle dö och kunde inte ens sova"
"den här skiten önskar jag inte på någon"
"Men jag har bara skräckhistorier från dragning av visdomständer (nedre käken) med efterföljande nervskador å sjukskrivning osvosv."
"Om blodklotten (typ skorpan) lossnar så kan man få infektion i käkbenet. Det fick jag och det är nog det absolut smärtsammaste jag varit med om."
 
Jaha ja. Jag borde kanske googlat lite på detta innan för jag var helt oförberedd. Eller så hade det gjort allt värre?? PISS är det i alla fall. Så nu vet ni det, varsegoda för ett otroligt genomtänkt och upplyftande inlägg. Nu ska jag försöka somna innan värktabletterna slutar verka!