Sarah

En vit jul!!
Uppdatering ifrån fjällen! Älskar ju snö så det här är drömmen. Förutom att Branäs kanske inte är det roligaste skidstället, och Tänndalen och typ Idre är vackrare, mäktigare och bättre. Meeen jag är ändå jäkligt nöjd med att vara här över julen. Det blev dock ingen skidåkning idag pga snöstorm typ? Hoppas verkligen att bussar och tåg går imorron när jag å Affe ska hem. 
 
Har haft det väldans mysigt här med pulkaåkning, druckit egengjord glögg, ätit våfflor, pluggat lite, åkt skidor, sett på Fanny & Alexander och julklappsutdelning med improviserade rim. Extra nöjd över rimmet; "det här är inte pitepalt, utan....." Och så var det single malt, whiskey. Fantastiskt, am I right?? 
Mamma blev så glad av att åka stjärtlapp!! Min stackars pappa var inte lika nöjd i skidbacken. Han ramlade två gånger, och försökte på riktigt gå ner i sidled med skidorna på ner för en lång backe, muttrandes "dom försöker ta livet av mig.... jag ska inte åka mer.... jag tänker inte riskera livet för det här!...." Han verkar helt glömt bort hur man åker, men igår lyckades han faktiskt svänga mer än ploga :') 
Jag ser ju inte superexcited ut här då va, men inombords e jag jätteglad!! PGA SNÖ & SKIDOR <3
Fick dessa böcker i julklapp (De kommer att drunkna i sina mödrars tårar & The hate u give). Vill bli klar med tentan så jag kan börja läsa annat än kurslitteratur! 
 
Hoppas alla haft en fin jul, puss på er!