Sarah

Granen är äntligen på plats!
Hej på er. Jag hänger i soffan, lite mosig och kollar Musikhjälpen och dricker vin. Mosig för att jag och Oscar nyss har fixat i ordning julgranen, vilket ju var en PROCESS. Blev helt varm och uppe i varv, speciellt av ljusslingan som var ett enda trassel. Jag och Oscar la upp en strategi för hur vi skulle sätta upp det här trasslet, men problemet var att vi inte hade kommunicerat den där planen så bra till varandra. Så vi gick in med lite olika inställningar och möttes inte på mitten så att säga. Men det blev bra till slut!
Veckan har varit ganska intensiv jobbmässigt så har varit trött, men jag har mått bra. Är väldigt redo för lite ledighet, även om det bara blir en extradag utöver julafton. Så är ledig torsdag till söndag, och ska till landet ett par dagar.
I onsdags träffade jag mamma efter jobbet. Vi skulle köpa julklappar och var faktiskt oerhört effektiva. Betade av allt som stod på listan! Rundade av med en middag på Diné. 
På fredagen jobbade Oscar sin sista dag på sitt jobb. Han blev avtackad och fick blommor och nån slags spelkonsol. Nu väntar konsultjobb för honom i januari! 
Igår kväll åkte sminket på och jag åkte mot stan för att få en överrasknings-julklapp av bästa Emma. 
Hon bjöd mig och Rebecka på julbord på Blackbird!! Otroligt god mat och mysigt ställe. 10/10 julklapp.
Och av Rebecka fick vi dessa ursöta tofflorna! Rött och rosa är ju helt klart den bästa färgkombinationen.
Av mig fick de varsin drinkbiljett att använda på antingen Adamo, Botanico eller Familjen där jag då bjuder på drink. Jag är väldigt stolt över mina pysslar-skills måste jag säga. 
Och idag har jag, förutom granskapandet, till slut planterat tulpanlökarna jag köpte för ett bra tag sedan. Det var väl lite väl sent på säsongen så ska bli spännade att se om det kommer upp nått i vår. 
 
Och nu ska jag se på avslutet av Musikhjälpen. Puss, så hörs vi snart igen!