Sarah

Pust...
Uff vilken dag, och vecka ärligt talat. Förkylning, mens och supermycket att göra på jobbet. Har jobbat över nästan varje dag i två, tre veckor? Skulle haft halvdag i onsdags men kom inte loss förrän efter två. Haft näsblod i flera dar och idag fick jag svimningskänslor/yrsel (??) och fick sätta mig rätt ner på golvet. Hjärnan som cement. 

Försöker bli bättre på att delegera men inte helt enkelt. Men förhoppningsvis hittar jag en bättre balans snart igen, för det e lite för mycket just nu.

Blivit besatt av att kolla jobbmejlen, är livrädd att jag ska missa att svara nån. Och herregud vad mycket mejlande det blivit sedan jag tagit över att korra, redigera och
godkänna alla nyhetsbrev och annonsutskick. Plus att göra det vanliga brevet varje dag, skriva rewrites varje dag, hjälpa till med en kampanj, kontakta krönikörer, korra krönikor, publicera allt på Facebook, lära upp nya kollegor/vikarier, hitta "toppar",  ha koll på trafiken, schemalägga artiklar, korra och godkänna allt premiummaterial, och en hel del möten på det... :') Roligt men rätt stressigt....

Så när jag klagat lite kan jag också säga att jag är supertaggad på semester, Greklandsresan, Lissabonresan, Lollapalooza, Ed Sheeran och Håkan! Herregud vilken jäkla sommar det kommer bli?? 

Ska bara ta mig igenom några veckor till.