Sarah

Hej hej
Jag vet ju inte vad jag vill skriva egentligen, men fick feeling för att göra ett blogginlägg ändå. Kanske för att jag är rastlös och inte vill plugga mer. Kan börja med att tipsa om en väldigt bra serie som jag nyss börjat kolla på: Sharp Objects. Har bara sett två avsnitt men känner redan att den kommer gripa tag. Den är kuslig och lite ångestig, men på ett bra sätt!
Så den har jag kollat på i veckan. Har även haft seminarium om den sista inlämningen för terminen och varit på Röda Korsets Ungdomsförbunds ideologiutbildning. Igår kom Rebecka över, och vi spelade spel, snackade och drack öl. 
Min fina vän!! 
 
I helgen var det Megaloppisen i Majorna och jag gick dit med mamma och Emma. Och typ hela stan. Så det va trångt men kul! Jag fyndade en hårfön, en klänning och en t-shirt, som ska med till Bali. Ja inte hörfönen alltså men kläderna. 
Försökte plocka ihop vad jag ska ta med till Bali och kom fram till detta i klädväg. Mamma trodde nog att det skulle va lagom, Rebecka skulle haft med sig trippelt så mycket men anar att Emson kommer ha typ hälften. Det är alltså fyra linnen, tre t-shirts, en klänning, en kjol, ett par långbyxor och två par shorts. Det måste la räcka? Är det för mycket för tre veckor??