Sarah

Det blev bra!
Fan vilken fin sommar det har varit. Jag har mått toppen, förutom nån liten existentiell kris ett par dar precis i början. Men så är det nog varje år om jag tänker efter. Man har gått och väntat ett helt år på sol, sommar och semester! Jäklar vad man ska maxa och njuta, bada, sola, läsa triljoner böcker, lyssna på ALLA sommarprat, promenera runt Härlanda tjärn VARJE dag, träna – satan vad man ska träna, kanske börja springa, sitta på uteserveringar, grilla grilla grilla, sitta ute sent på altanen för att det är så härligt, sa jag bada?
 
Nu blev det ju inte riktigt så och det utlovade kanonvädret kom av sig rejält och istället blev det rätt svalt och blött. Det blev bara tre sommarprat, en bok, en promenad runt Härlanda tjärn och ganska lite badande. Men jag hade fan en riktigt bra sommar ändå. 
Bruce <3 
Så nöjd här haha. Men semesterträningen blev rätt haltande faktiskt. Det var roligare att njuta av sommaren på andra sätt helt enkelt. 
Att spela kubb, ett par drinkar in, i mörkret med halvtaskig syn var inte det lättaste kan jag meddela. 
Var väldigt nöjd med min tisha och sminkning här :)) 
Finfint besök från Stockholm!
Fotbolls-VM har verkligen förgyllt sommaren. Jag var väldigt oinsatt i lagen och spelarna i början när vi tittade på den första matchen, trött och bakis hemma hos Mariah. Men nu jäklar har jag bättre koll! Har vart så kul att följa vårt lag! Har bland annat varit på Werners Bistro där vi käkade frulle och såg en match på storbildsskärm. Så fint att vara flera som kollar och hejar tillsammans. I september väntar Nations League med match på Ullevi mellan Sverige och Spanien. Jag och mamma ska stå i klacken! Fan va kul det ska bli.  
Vi var på en makalöst bra konsert med Veronica Maggio och Miriam Bryant. Underbar kväll!
Kan varmt rekommendera att åka till Strömma Farmlodge i Tvååker utanför Varberg. Så mysigt ställe med restaurang, b&b och spelningar på sommaren. Vi såg David Ritschard!
Det dröjde till första jobbdagen efter semestern innan jag tog den där promenaden till Härlanda tjärn och tog ett dopp. Men oj så skönt det var.
Jag har haft noll ork att hålla på med blommor i år. Sniglarna har fått gå bananas och satan vad dom har käkat. Men lite har jag fått behålla! 
 
I nästa inlägg blir det Way out west och min födelsedag. Puss på er!