Sarah

Skam
Men åh det var ju typ 1 månad sen jag skrev, inte bra inte bra. Men nu e jag här! Närmare bestämt under min säng (loftsäng ju). Vet inte riktigt vart den här dagen ska ta vägen, men förhoppningsvis gör jag det jag borde. Som att plugga körkortsteori. Fy fan vad jag har dragit ut på detta. Så fort jag sätter mig och ska köra blir jag jättestirrig, osäker och glömmer bort vart jag ska trots att jag kört samma väg hundra gånger. Suck.
 
Nästa månad ska jag börja plugga statsvetenskap på distans, vilket känns så himla skönt! Dels att göra nånting, har ju inte gjort nått "vettigt" (vad det nu är egentligen...) på hela hösten, förutom jobbat två veckor i oktober. Men också att få pengar!! Visst, bidrag och lån men so what. Kommer ha möjlighet att flytta hemifrån! Wehoo! Peppar på att plugga också, att göra nånting för mig själv och att lära mig grejer. 

I fredags kom den här lilahåriga pärlan hem från London (I knoow, suddig bild och Dani in motion, men det e la trevligt!!) och eftersom hon blev 21 samma dag hon åkte firade vi nu med öl på Down Under! Supermysigt och och peppiga diskussioner, perfekt avslut på en väldigt bra fredag. 
SKAM, måste ju såklart prata om den. Så himla himla bra serie, verkligen klockren. Träffande, smart, aktuell och jävligt underhållande. Ni som inte kollar har säkert hört tjatet; men kolla för fan! Skäms på er annars (höhö)

Lite bilder från senaste tiden!

Haha vem e jag ens, hur länge har jag hållt på med det här inlägget....Kommer inte bli körkortsplugg idag.. Ska tvätta och senare till Kvinnofolkhögskolan med Emma, där det e Feministiskt fokus för Musikhjälpen. Och Dani ska sjunga i kören!! Men Skam kanske man hinner med... ne skoja ba, fokus Sarah!!