Sarah

jahopp
Nu skulle jag ha introduktion på Zoom och sätta igång med metodkursen. Nej men det känns faktiskt superkonstigt och tomt. Liksom fine att sommaren är knas och man har lite konstiga jobb fram och tillbaka, men nu? Nu har ju terminen satt igång, jag ska plugga. Men hade i alla fall veckomöte förut med jobbet, så jag har något slags sammanhang i alla fall, heh.
Tänkte skriva nått om hela Lorentz-grejen som blossat upp nu. Men känner samtidigt att det blir så himla drevigt och hetsigt och att folk uttalar sig om saker bara för att hela internet redan gör det. Det blir som en tävling i att ta störst avstånd, dreva och hata mest. Det är otroligt många på twitter som nu skriver "CANCEL Lorentz", eller att de knappt vet vem han är, att de aaaaldrig har lyssnat på hans musik, och så är han en "horunge", våldtäktsman och pedofil enligt en väldans massa människor. Jag vill absolut inte försvara honom, och ja det är väl bra när sanningen kommer fram om folk som tidigare haft cred...fast det är väl också det där med att vi inte vet sanningen, och att drevet kommer så jäkla fort. Visst han kan få skit men jag kan tycka att folk kanske ska ta några djupa andetag först? Generellt med sånt här alltså, inte bara i det här fallet. 
 
Säger alltså inte att Lorentz eventuellt är dum i huvet :) hans "försvarstal" på instagram var jävligt märkligt, ser även ut som att han fejkat en polisanmälan. Men drevkulturen är ändå lite obehaglig kan jag tycka. Det var det hele!