Sarah

Gili Trawangan - Uluwatu
Heeej. Resan börjar närma sig sitt slut, det är måndag kväll här och på fredag flyger vi hem. Längtar lite faktiskt! Inte för att vi inte haft det bra, för vi har haft det för jäkla bra. Men ni vet, ändå skönt att komma hem liksom. I förmiddags lämnade vi ön Gili Trawangan som vi vart på i...fem (?) dagar och kom hit till Uluwatu sen eftermiddag. Gili var superhärligt!! Ingen moppe- eller biltrafik, utan där tog man sig fram till fots, med cykel eller med de stackars flåsande hästarna. 
 
Vad vi gjort? Inte så himla mycket, vilket har varit SÅ skönt. Har legat på stranden, lyssnat på poddar, druckit milkshakes, snorklat, cyklat runt ön. Hade en "utekväll" när vi var på reaggaebar med liveband och sen på en vanlig klubb. Dansade mig svettig till hiphop och hade sån där nice feeling då man inte bryr sig ett skit om hur man ser ut! Underbart. 
 
En dag åkte vi över till den mindre Gili-ön, Gili Meno. Mycket färre folk där, kunde till och med sola lite topless och nakenbada! Kan hända att jag råkade flasha brösten en smula, men men, vad gör det när man e på semeeeester hörrni! 
 
Just det, har ju för fasen snorklat med sköldpaddor. Ja jag säger med. Jag hade nämligen inte lyckats se någon tidigare när vi snorklat och så plötsligt såg jag TVÅ stycken samtidigt, och dom var enorma. Så jag följde efter den ena och vi fick ett otroligt band kan jag säga er. Den visade alla perfekta ställen för att käka alger.