Sarah

jahapp
Såg den här på Draken me Julia 28/1-10

Äntligen fredag :)

Har sett en del väldigt bra filmer på sista tiden. Förra helgen var jag med Julia på Draken å såg Prinsessa, en underbar film. Ett tag innan hyrde vi filmen De ofrivilliga, en väldig träffsäker och realistisk film som var jättebra. Nu i torsdags var på Draken igen å såg Nowhere Boy som handlar om John Lennons uppväxt. Sorglig, rolig, dramatisk film som också den var väldigt, väldigt bra. Skådespeleriet var fantastiskt. I onsdags hyrde pappa Flickan som lekte med elden, som var skitbra. Hemsk och spännande.
Massa bra filmer på bio nu också som jag vill se: Fish tank, Up in the air, Vägen, Luftslottet som sprängdes, Snabba Cash, A Serious man, Avatar, Sherlock Holmes, Bright star och Bröllopsfotografen.

Imorgon blir det till att plugga en massa SO och svenska. Har so-prov på onsdag som känns väldigt stort och jag känner mig väldigt stressad.

Just de ja, idag var jag på Friskis å svettis me några kompisar, det va väldigt kul :) Efteråt gick vi till Fröken Olsson, där vi drack kaffe mocka, gott!
Nu ska jag se på Solsidan, tror jag. Elle ne nu va det slut...
Hej <3