Sarah

Hus vid havet
Ligger i soffan och kollar hus på Hemnet. Såg just ett DRÖMboende på Orust, precis vid vattnet med egen liten strand, brygga och klippor. Helt perfekt tomt som är lite brokig. Men är det inte lite sjukt att dom vill ha 8 mille för ett hus (stuga) som är på 56 kvadrat? Det är ju bara på grund av läget som det är möjligt. Men hade jag vart rik! Ja satan vad jag hade velat köpa det huset då. Finns här för den som vill kolla, eller för den som har cash: https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-orust-kommun-kungsviken-795-16830350
Och detta har hänt sen förra söndagen: jag har till exempel bakat den här sockerkakan. Fantastisk garnering med det lilla myntabladet va?? Nä kanske inte! Men den blev himla god! Hade i citronskal, citronsaft och hackad mynta. Kanske dom bästa smakerna och lukterna som finns? Att jag nu har mynta i kruka på balkongen är undeeerbart. 
 
Har även vart på arbetsintervju på ett äldreboende. Tror det gick bra!
Det har ju vart lite blandat väder. Så ena dagen satt jag på balkongen i shorts och målade naglarna..
Och en annan dag hade vi det här trevliga vädret. Ändå bättre än gråmulet, det händer ju liksom nått här! 
Och igår åt vi sushi och spelade schack och Ticket to Ride i timmar. Väldigt mysig lördag! Idag har det pluggats och även fyndats på ÖoB. Köpte bland annat en röd-vit-randig brassestol som jag tänkt maximera solandet i på balkongen och stranden. 
 
Imorgon ska jag till Gunnebo slott och vara volontär i deras köksträdgård. Är lite lätt nervös men ändå taggad. Är typ mest nervös över instruktionen att ha "grova, oömma kläder" för vad innebär det i byxor liksom? Regnbyxorna vet jag inte vart dom är och några "friluftsbyxor" äger jag inte. Så det får bli jeans antar jag. Kommer dom tänka att jag e världens stadstjej? Nej men gud ska sluta noja över nått sånt litet. Bättre att oroa sig över min icke-kunskaper i köksträdgård-/odla-grönsaker-hantering :)