Sarah

Slutet av september
Hej på er. Här har det vart lite intensiva dagar det senaste, med grov pms, jobb, övningskörning, och migrän. Men nu e jag på banan igen tror jag! Skulle ha kört upp igår men jag sköt fram det eftersom jag inte kände mig tillräckligt redo. Även om det känns lite surt tror jag verrrkligen att det var för det bästa. Behöver känna mig lite mer trygg på motorvägen. 
Idag har jag varit helt ledig, alltså ingen körning och inget jobb. Börjar ju på heltid på fredag men tills dess har det varit lite flytande. Tog en promenad förut till Olskroken och blev supervarm och svettig. Fick gå runt och torka svettdroppar från överläppen inne på systemet. 
Jag trodde att jag skulle kunna jobba imorron, men nehepp då hade de inget behov. Men innan jag tog reda på det så hann jag köpa ett vin till vinlotteriet som de ska ha på kontoret imorron. Men men då får jag väl dricka det själv då! 
En annan dag röjde jag lite på uteplatsen och trimmade. 
En morgon på väg till kontoret. 
Härligt ljus på vagnen. Felt cute. 
Letade fram en gammal grön sammetsskjorta och åkte till mamma igår. 
Hon bjöd på middag och jag hade med mig öl. Väldigt fin tisdagskväll!
Avslutar med en bild på mig och Oscar på väg till Henriksberg i helgen. Ja det var den lelle blandade uppdateringen jag hade att komma med nu. Puss!