Sarah

Är inte ost det bästa som finns ändå?
Ännu en fredag! Hade seminarium imorse, som gick bra trots lite nervositet. Hade inga planer på att plugga mer efter det och det har jag följt. Gick en liten sväng på stan efteråt och skulle bara kika in på Gina Tricot. Men så hade dom rea.... så en mysig mörkgrön tröja och en t-shirt i den perfekta bruna färgen fick följa med hem. Verkar som många har svårt för brunt eller har jag bara fått för mig det? Men tänker den här bruna tishan med ljusblå jeans, m mm mmm!
Gick till saluhallen och strosade omkring, luktade och ville äta allt. Hade inte käkat frukost så var väl inte supersmart att gå in där... Köpte i alla fall en liten getost för 14 spänn! Kändes som ett bra pris?? Har ju ingen aning egentligen men bättre än den lilla Manchegon jag råkade köpa för 80. Hade över nåra kompisar i tisdags och då slog jag på stort och bjöd på ost, serranoskinka och lite sånt plock. Himla mysig kväll!
Har för övrigt blivit besatt av tv-serien Parneviks. Herregud vad mysiga och härliga dom verkar vara. Och så mysigt att kolla på. Men vilken sorg när jag läste att den har lagt ner, jättetråkigt ju. 
Ikväll ska jag göra pizza med egen deg å allt. För några år sedan gjorde jag en så jävla god pizzadeg, men jag har tappat bort receptet! Hoppas att jag hittar nått liknande... eller alla kanske blir typ samma? Fast just det fan, det var nått med två sorters mjöl tror jag? Nu har jag bara vetemjöl och orkar inte lämna soffan. Vi får se hur det här går. Frivillig kram på er kompisar. SKOJA. Inga jävla frivilliga eller styrkekramar här. En vanlig kram bara. Genom cYbeRspAce i för sig... 
 
Slänger med 3 filmtips här på slutet, utan beskrivning. Ni kan la ba lita på mig?
- The Laundromat
- Dolemite is my name
- Call me by your name (ja jag vet den har säkert alla redan sett, men jag hade inte det! okej)
 
När vi ändå pratar om Call me by your name, så är ju allas älskling Timothée Chalamet med i den. Och han är även med i Beautiful Boy, och den är riktigt bra. Så varsegoda :)