Sarah

den oändliga vintern tog slut
Den här bloggen är kanske mer död än levande, men här kommer jag med lite konstgjord andning. Nästa hjälpinsats är inplanerad inom en obestämd framtid. Typ september.
 
Jag känner mig inte heller så väldans levande. Gick ifrån jobbet igår och åkte till vårdcentralen och fick det oklara svaret av läkaren att jag troligtvis har körtelfeber. Åkte hem efter det och var däckad i 6 timmar, och idag är jag hemma från jobbet. Men det gör mig jävligt stressad eftersom jag bara har kontrakt till nästa vecka och vet inte om jag blir förlängd än. Jag hoppas inte detta fuckar upp det!
 
 Nu har jag precis varit ute på balkongen och tagit 78 miljoner selfies. För det är blå himmel och jag kände mig gullig. 
 
Så! Där nådde jag kanske kvoten för hur många bilder man får lägga upp på sig själv (på exakt samma ställe) i ett inlägg. Nu fick ni se min nyagamla tatuering också, fin va!
 
Nästa vecka hoppas jag att jag är frisk för då ska jag, Emma och Rebecka till Barcelona!! Ska bli så himla himla kul och skönt att komma iväg och se nått nytt, dricka billiga drinkar, och kolla på spejsade hus. Hoppas vid himmelens alla gudar att jag är frisk. Förutom att mensen kommer precis när vi åker då :') KUUUUL. 
 
I nått annat inlägg kommer det kanske bilder på andra personer än mig. Kanske! Lovar inget. Nu ska jag återgå till detta:
Inte så jävla mycket med andra ord. Så skönt!!