Sarah

från turkost till gråblask
Ehm sämst uppdatering här! Har börjat jobba på älskade Indikator igen, så livet leker<333 Ne for realz (som man ju säger) så är det pisstråkigt, men tacksam (borde verkligen inte använda det ordet igen) över att ha ett jobb och pallar inte leta nytt hehe. Att vara tillbaka är annars inte jättekul, men man vänjer ju sig fort. Tyvärr? Livet här jämfört med hur det va på resan är ju så jäkla inrutat och grått, men det har jag väl tjatat om tillräckligt kanske.
 
Har i alla fall ett par grejer att se fram emot! Två konserter (Panda da panda och Silvana Imam!!) och så sommaren som ska spenderas med älskade vänner i en lägenhet i Linné!! Kommer bli fantastiskt. Ska bara hitta ett sommarjobb också... Sen blir det kanske en nya resa till hösten! 
 
Har tänkt göra ett längre inlägg, eller flera, om resan. Och vara lite strukturerad..Ehm fast kanske struntar i det nu? Här e lite bilder från Koh Chang i alla fall. En Thailandsk ö, dit vi åkte efter Bangkok. Bodde i en bungalow, och i den hade vi en del panikartade upplevelser, relaterade till djur/insekter/minimonster. Tror det var första gången vi gick in i bungalown som jag såg en flygande kackerlacka (eller?) och flippade ur.. Vi stötte även på en svinstor tusenfoting här, när Emma var i "badrummet".

Mysig spindelgranne. Ne ärligt talat så dog jag när jag såg den. (jesus speaking)

Koh Chang var fantastiskt! Speciellt båtturen vi gjorde med Sun (han var mindre fantastisk) och hans gäng. Vi bodde vid Lonely beach, som är stället där flest backpackers bor. Lite mer fancy på andra delar av ön tror jag, eller i alla fall på nordvästra delen.