Sarah

Två dagar i juni
Hade tänkt köra "vit vecka" med ingen alkohol, ingen snus, ingen cigg osv... 
Men så ligger man här med snus i käften och dricker en öl. Men det e ju sooommar! Och match ikväll! Så vi skippar den där vita veckan helt enkelt :)
Kom just in från lite soffhäng på altanen och den förbannade boken som jag stångar mig igenom. Det är den populära tegelstenen "Den hemliga historien", som absolut är bra men jag har dels inte haft någon läslust alls och sen är den ju rätt seg. Händer liksom inte så mycket och jag kommer inte ihåg hur karaktärerna "ser ut" och vem som är vem, så hela gänget är bara namn som jag inte kan haka upp nått på. Lite svårt att få grepp om då.

Hoppsan, ännu ett oavslutat blogginlägg som jag bara fortsätter på. Skrev alltså ovanstående igår någon gång, och kan ju fortsätta därifrån.
Kolla på den härliga middagen vi åt. Pasta med kräftstjärtar, spenat, citron, vitlök, persilja, lite chili... ja ni hör ju!
 
Senare kom Olivia och Filip över för att se på Sverige-matchen. Herrejävlar vad spännande det var och vilken brutal förlust det blev. Ukraina la alltså mål en minut EFTER tiden var ute. Och då åkte vi ut ur EM. Fy fan. 
I förrgår blev det bad och promenad runt Härlanda tjärn med Emma. Så härligt i vattnet nu.
Väl hemma igen fixade vi ihop midsommarmats-rester och åt middag på altanen. Rebecka kom också!
Vi drack mojito och spelade spel. 
Mitt fina verk! Det är alltså en astronaut.
Emmas otroligt söta rådjurskid.
Rebeckas rådjurskid! Fenomenalt. 
 
Det va det jag hade på hjärtat nu tror jag. Puss på er och hoppas ni har en fin sommar.