Sarah

trött på skiten
Hej på er. Hoppas ni mår bra! Själv har jag känt mig jätte-pmsig de senaste timmarna, vilket inte känns riktigt rimligt. Borde inte ha mens anytime soon.... Men men, jag har varit irriterad och lite uppgiven typ. Kan nog också bero på de nya corona-rekommendationerna och att smittan ökar igen, och jag känner mig så jävla trött på hela den här skiten nu. Speciellt eftersom jag hade "karantän" (typ) i ungefär två veckor, och nu verkar det ju som att rekommendationerna säger att alla ska isolera sig så mycket det går. Om jag förstått det rätt? Och missförstå mig inte, jag är ju inte sur på riktlinjerna i sig. Det är väl bra att man försöker göra allt man kan för att förhindra att det sprider sig mer. Men coronan i sig? 100% jättefärdig med den. 
Idag har jag, förutom att ha surat lite, gjort den sista duggan i juridiken. Jag har typ inte pluggat nått på juridiken alls sen senaste tentan, men satt lite idag innan duggan och läste. Och vet ni vad, duggan gick toppen! Fick tillräckligt med poäng för att tillgodoräkna mig ett poäng till tentan på lördag. Så det var la kul!
Tog efter det en promenad genom kyrkogården till Olskroken för att handla mat och alkohol. Jaa det var ju innan jag fick reda på de nya rekommendationerna, så nu har jag en massa alkohol men troligtvis blir det inget halloweenfirande. Men visst är det fint ute nu med alla härliga färggranna löv! Ja man ju får tänka positivt :))
Igår var jag på bra humor! Fick feeling och sminkade mig till och med. 
Slänger med en till selfie! Blev fan nöjd, bra ljus också.