Sarah

Höstkläder
Hej på er. Hoppas ni har en fin lördag. Jag sitter här med en öl och har slutat jobbet för ett (bra) tag sedan. Andra lördagskvällen i rad som jag är ensam hemma utan planer! Lite skönt och mysigt men också jättetråkigt?? (*ångrade mig, det är gött). Aa ja det e vad det e och jag är dessutom väldigt pank just nu... tills på tisdag i alla fall. Men snart, snart så har jag heltidsjobb och en stadig inkomst. Ska bara betala för uppkörning och teoriprov innan dess :')
 
Ne men nu tycker jag att vi kollar på lite kläder istället. Är väldigt taggad på att svassa in på kontoret med en snygg kavaj, kjol och typ boots??
 
Klipp till: måndag morgon i november och jag ramlar ur sängen alldeles för sent, tar första bästa klädesplagg som ligger på stolen (som inte syns för klädhögen), det är bäcksvart ute, huden är torr som fnöske och påsarna under ögonen skymmer resten av ansiktet. Har glömt allt vad smink heter men kanske smackar på en svindyr ansiktskräm och tänker det får räcka innan jag springer ut i hällregnet! MYS. 
Actual footage of mig i november förra året! Goa tider.
 
Nej men okej här kommer lite kläder och kanske nån inredningsgrej för att tagga igång inspirationen. Jäklar vad fab man kommer bli!!
Okej först ut är den här tröjan med utsökt ringning från Gina Tricot. 
Den här känns som en vattendelare, i alla fall frans-grejen. Men jag gillar det! Också från Gina.
Gillar den här outfiten, men hade nog inte köpt kjolen...eller?? Den har nått, även om den också känns....svår...på nått vis. Men tröjan är ju underbar! Ja det var Gina Tricot också, precis som kuddarna och påslakansetet nedan. 
Sen har vi den här PERFEKTA jackan från Mango.
Vill ha prick hela den här outfiten från Monki. Eller ja jag har ju redan ett par liknande stövlar, så behöver bara resten...
Otroligt snygga!? Tyvärr kostar dom två tusen spänn.... Fråm Vamsko.
 
Puss!