Sarah

En vecka i oktober
Go afton vänner. Hur mår ni? Själv har jag haft en vecka som varit ganska kaosig känslomässigt, och jag vaknade i morse och var urless på ALLT. Jag kände mig rastlös men ville ändå inte göra nånting, och där ute var det så jäkla grått och trist. Men sen kom solen! Blir så jäkla påverkad av vädret haha. 
Oscar köpte en cykel igår, den här rödorangea på bilden. Det som helt vände mitt humör idag, tillsammans med solen, var cykelturen jag och Oscar tog. Vi cyklade genom kyrkogården till Redbergsplatsen och handlade mat, och så hem igen. Det räckte för att bli knallröd och svettig, och för att kicka igång en massa goa endorfiner. 
Röd var det ja :)
Resten av veckan har sett ute lite så här! Jag och Emma var på Gårda humorklubb i onsdags, och såg Niklas Andersson, Petrina Solange och Jonatan Unge. Petrina var klart bäst! Hyfsat besviken på Jonatan faktiskt, som körde samma material jag sett ett antal gånger redan... 
I fredags var det Oktoberfest / inflyttningsfest på kontoret. Jag är med i "festkommittén" och hade pyntat hela huset med några kollegor. Mycket nöjd med vår insats!
 
Vi drack en jäkla massa öl, gick tipspromenad, fick en vattenläcka i källaren (!) och dansade en massa. Kul och röjigt, men lite bakisångest dan efter... Det e ju lite speciellt att bli dragen med kollegor heh :') 
Och här har vi mig, på en spårvagn, nån dag... Färgade ögonbrynen hemma i veckan och blev himla nöjd. Fick dock panik i några sekunder eftersom dom först såg ut att ha blivit helt svarta... men det ordnade ju upp sig! 
Här har vi lördagsdrinken: Cinnamon white lady. Den innehåller gin, cointreau, äggvita, citron och kanelsockerlag. Hade önskat lite mer kanelsmak men annars kanongod! 
 
Det var allt för den här gången. Nu hoppas jag att kommande vecka blir lite mer stabil känslomässigt. Puss på er!