Sarah

Dymmelonsdag
Hej, hur mår ni? Det är påskvecka och det är ju lite kul. Hoppas på kanonväder i helgen, god mat och härligt sällskap. Blir kompisfirande här på påskafton med Oscar, Emma, Martin och Rebecka. Jag tror det kommer bli supermysigt. Sitter just nu och funderar över maten. Det blir en tarte/paj med chevre och sparris som Sofia Wood tipsade om på Instagram, en sallad som Rebecka står för och någon slags key lime pie. Men det behövs ju något mer? Förutom påsköl och en rolig drink såklart.
Så här såg påskbordet ut förra året. Ser ju att det fanns ägg och sill, så det kanske man bör ha? Vi får se helt enkelt.
 
Idag har jag pluggat en del, men kom tyvärr upp väldigt sent. Sov helt otroligt dålig i natt, både jag och Oscar. Fick också nån slags allergisk reaktion under natten, med en fruktansvärd kliande hårbotten. Så dagen började rätt segt och jag kände mig lite låg. Men sen mötte jag upp Hanna för en promenad runt Härlanda tjärn, och då blev jag på bättre humör! Skönt att komma ut lite och snacka med en vän :) 
 
Och så hämtade jag mina linnebyxor som jag beställt. Dom satt helt perfekt och var så fina! På tok för långa dock, men det tänker jag att mamma kan hjälpa mig med. Mina sy-skills är ickebefintliga. Hon kom förresten förbi en sväng i eftermiddags och lämnade ett påskägg. Bästa mamma!