Sarah

Ah men nu ere gött å leva, våren e här!
Ooh såg att jag påbörjat ett inlägg med orden: "Ugh. Mensvärk, ont i halsen och gråhet". Gött att den här dagen inte alls är så! Det är massa sol och jag mår himla bra. Igår gjorde jag till och med nått väldigt okaraktäristiskt för att vara mig: jag tränade! Införskaffade mig en billig yogamatta häromdagen som invigdes igår. Kände mig superpigg på kvällen sen. Mycket möjligt att det va ölen där vid 16-tiden som gjorde mig på bra humör... eller en kombination?? Öl och träning, ett vinnande koncept! 

Nu hänger jag i min nya soffa. Har pluggat ett tag och ätit kanongod yoghurt med bär. Var på föreläsning förut idag, har ju börjat den nya kursen "Miljöpolitikens villkor". Himla bra föreläsare både igår och idag, och den här kursen känns så mycket mer inspirerande än förra. 
Här är soffan som jag köpte på Ebbes hörna för 400 spänn (nypris typ 4000?). Gör att lägenheten känns mycket mer som en lägenhet (än ett rum). Och framför allt är det ju inte känslan av gruppterapi längre!
 
Ska försöka få upp tavlor på väggen där, men det har inte gått så bra hittills. Det måste va nån konstig megabetong för det går fan inte att komma igenom med borren. 
Har flyttar ner discokulan så nu är väggarna prickiga när solen kommer fram. Himlans fint va?
Har ju vart och klippt mig också. Senaste gången jag klippte mig va la för ett år sen och det va hemmaklipp. Så det va skönt att bli av med allt slitet, plus att det var ju verkligen för långt. Bilden är när jag precis kom ut från frisören. Jag var lite motsträvig till att få det lockat, men blev ju rätt bra ändå. Nästa gång det händer är väl om ett år, när jag pallrar mig iväg till frisören igen...