Sarah

Semlor & tulpaner
Vilken fin helg det varit! Trots lite negativa tankar igår, men dom kommer ju alltid och går. 
 
För att peppa igång fredagen tog jag fram Mohas lilla whiteboard-tavla och skrev ner grejer. Och ritade som jag alltid gjort; likt en 12-åring :)) Det blev ingen pizza men allt annat prickades nog av tror jag. Pratade lite med Caja på Ed's kroppkonst och var mitt vanliga veliga jag, och hade med mig typ 10 bilder och sa att jag inte visste vad jag ville göra, så här ett halvår efter att presentkortet gått ut. Det visste inte hon heller. Fullt förståeligt. 
 
I lördags gjorde jag nått jag aldrig gjort innan, jag gick till Yaki-Da! Jag var ärligt talat liiite nervös innan, jag föreställde mig nämligen att hipsterelitens elit var där tillsammans med Joel Ighe-kopior. Se bildexempel nedan. Bilden är resultatet av en skickligt utförd screenshot av moi.
Men, till min lättnad, var det väldigt blandat folk. Jag var där med Emma och vi var så jävla grymma på quizet! Och fasen vilket roligt quiz. De hade skådisar som spelade upp scener ur olika filmer å så kom det frågor på det. Kul!!
Gårdagen bestod av borrning och poetry slam i princip. 

Jag, Moha och Emma var på Café Hängmattan där det var öppen scen för poetry slam. Alla var ju inte fantastiska, men många var det. Speciellt konferencieren Nino Mick, som även läste upp en egen dikt och den var så himla fin. Och idag stod det om Nino i GP, för hen har tydligen släppt en bok!