Sarah

några dagar senare...
Hej hej hemskt mycket hej! Ligger här i soffan, väntar på pizza, lyssnar på musik och är på riktigt gött humör. Har varit en så bra helg med precis lagom mycket grejer att göra. 
 
Hoppsan, slutade visst blogginlägget mitt i och nu är det ju tisdag. Men jag låter det jag skrev då stå kvar! Så här är lite bilder från helgen.
 
Och så blev det visst torsdag.
Har testat nya glassar! Eller Soleron till vänster är väl nygammal? Otroligt god i alla fall, och det kan jag tyvärr inte säga om Twister-varianten. Smaklös förutom lite fadd godissmak. 
Emma kom över på fredagkvällen för vår efterlängtade plock-middag! Nej men det var så gott. Finns det bättre mat än plock med bara goa grejer som man kan sitta och 
Otroligt goda oliver. Jag som inte ens brukar gilla oliver älskar dessa! Och jag tror att jag listat ut vad de heter nu: nocerella!
I lördags kväll styrde vi kosan mot mamma och pappa i Kortedala.
Eftersom min älskade mamma fyllde 65 år!! 
Skaldjur <3
Självfallet spelade vi frågesport. Och behöver jag säga att jag var sinnessjukt bra?? I alla fall i första rundan, sedan besegrades jag och pappa, av Oscar och mamma.
En sällan skådad gulle-bild på mina förädrar. 
I söndags var det en liten loppis i kvarteret som jag och Oscar gick till. 
Fyndade bland annat den här underbara fåtöljen, och fårpälsen som är ovanpå.
Köpte också dom här söta små ljusbehållarna/skålarna (?) 
Nu har min kusin precis varit förbi och lämnat ca 750 liter jord. Jag vann ju ett presentkort på 2000 kronor av Hasselfors. Deras grej är jord och gödsel så att det har jag ju nu. Lite väl mycket kanske...
Igår kväll kom Rebecka och Emma över för lite häng och öl. Eller jag drack det här orange vinet ovan, som var riktigt gott! Friskt, lättdrucket, syrligt och somrigt. Airlie Bank Gris on Skins - Punt Road Wines, 2020. Har tyvärr bara bilder på vinflaskan och inte en enda från kvällens häng, heh. 
 
Nej hörrni nu ska jag ta tag i uppsatsen! 
Puss och kram!