Sarah

Uppsats-eufori, sommar och trädgårdsfix
Jag klarade screeningen av uppsatsen?? Hulkade och grät av chock och lättnad när jag fick reda på det. Förstår fortfarande inte hur det gick till, men ja nu blir det opponering nästa fredag! 
Och nu ligger jag i soffan och skriver det här. Har jobbat igår och idag, men har ändå hunnit vara ute en hel del och njutit av sommaren. Åh vad allt känns så himla bra nu! Det är varmt och soligt, och jag är färdig med min uppsats. Kommer ju säkert få flera restuppgifter men det är liksom ändå på det stora hela över. Tack och lov för det. 
I torsdag åkte jag till Ikea med mamma och pappa. Där sitter hon, min fina mamma, hej hej. Man var tvungen att sitta ensam vid sitt bord, så det blev ju en lite märklig lunch. 
Förutom ljus, (standard att köpa på Ikea!) glas och krukor, så köptes det här bordet. Nu fattas bara soffan och stolarna i samma serie, som är slutsålda i typ hela landet...
Och sen blev det trädgårdsröj! Satte ihop två pallkragar och mamma grävde bort en buske.
Nånstans här, eller senare, upptäckte jag att pallkragarna var upp och ner :) Men tror inte det gör nått...hoppas jag...
Buske borta!
Fyllde upp med en jäkla massa jord och gödsel.
Sedan dess har jag planterat ut förodlade dahlior, zinnia och luktärt i lådan. Har även strött ut lite vallmofrön emellan och några frön av slingerkrasse som förhoppningsvis kommer klättra ner över kanten på kortsidan. 
Har absolut varvat med öl. 
Ta da! En rabatt! Det här är verkligen en vild chansning, det kan gå hur som helst. Men planen är att det ska växa luktärt uppför gallret och lite krasse på sidorna som kan slingra sig uppåt. På kanterna är lite vallmofrön utspridda, och i mitten har jag planterat zinnior. Ser ju inte mycket ut för världen nu men hoppas på en megafin blomsterbädd.
Mer öl. Jättegod! Och ooh kolla mitt gulliga nya glas från Ikea. Kostade typ 40 spänn för sex stycken, gick ju inte att inte köpa. 
Syrénen har börjat blomma! 
En och annan GT har gått ner också. Här med flädersaft, lime, citron, mynta och sockerlag. Otrolig!
Och här har jag suttit idag efter jobbet. Vilka jäkla kanondagar det är nu va!