Sarah

Varsegoda
God morgon! Här kommer ett filmtips och tre tv-serietips. 
Parasit. Såg den här med mamma på bio förra helgen, och jävlar i min låda vilken bra film! Var helt tagen efteråt. Spännande, sorglig, rå, och rolig. Den handlar om en arbetslös men väldigt påhittig familj, där de alla en efter en får jobb hos en rik familj. Ni får se själva vad som händer där..
Första tv-serietipset, och nog också det bästa är The Marvelous Mrs Maisel. Handlar om tjejen ovan som hittar sig själv, och går från hemmafru till stand up-komiker. Har börjat titta på den i veckan med Rebecka och vi är helt fast! 
Och så har vi Fleabag. Ja vad ska man säga om den... den är rolig, frustrerande och annorlunda. Huvudkaraktären är otroligt störande men också frigörande, och gör precis vad som faller henne in. Många intressanta karaktärer och bra skådisar.
Messiah. Den här trodde jag inte att jag skulle tycka om. Men den är faktiskt riktigt spännande och man vill inte sluta kolla. Den påminner lite om Homeland, även om den såklart är mycket vassare (nya säsongen kommer nästa vecka!!). Det är politik och religion och det händer mycket på en gång. Jag blir inte klok på snubben det hela handlar om. Det är en karaktär du i ena stunden vill slå på käften för att i nästa ge en ordentlig kram. Se den!