Sarah

pussy power
Precis sett filmen Before Midnight, som är tredje filmen i triologin om Jesse och Celine. Pappa hade hyrt den och tänkte såklart inte på att det kan va bra att ha sett dom andra filmerna innan...Men jag hade sett den första, och jag hann ladda ner och se den andra preciiis innan vi började kolla på Before Midnight. De andra heter Before Sunrise och Before Sunset, jättebra båda två! Alla filmerna är baserade på Jesses och Celines dialog. Det händer inte så mycket mer egentligen än att de för en diskussion, samtidigt som de promenerar runt i Wien, Paris eller på en grekisk ö. Kan låta lite tjatigt, men det är faktiskt väldigt underhållande. Trovärdigt, smart, roligt och klockrena kommentarer! Den sista filmen som jag såg nu va kanske lite väl pladdrig i och för sig, det var mer gräl i den här än i de andra...Men ändå en väldigt härlig och träffande film! 
 
 
Igår va jag ju me Rebecka å såg Pussy vs Putin, som också va väldigt bra! Blev som jag hoppats arg, upprörd och upprorisk. Beundrar verkligen Pussy Riot som vågar uttrycka sina åsikter och försöker aktivt påverka situationen i sitt land, även om de blir arresterade för det. 
 
Imon ska jag på filmfestivalen igen, och se Locke med Tom Hardy i huvudrollen (den enda rollen i hela filmen tror jag, yay!). Och på lördag blir det Labor Day, så det blir mycke film den här veckan!