Sarah

2014 --> 2015
Yo folks! Så startar alla coola människor sina bloggar, ba så ni vet lixm. Har just städat hela lägenheten, ska ju ha liten förfest här ikväll. Och vill ju inte att alla ska dö av lunginflammation om de råkar gå in i mitt rum och andas in dammkaoset där. Oh fuck, har ju inte dammat förresten! Bara dammsugit, ska man inte göra det efter man dammat??? Ehm, ja det blir nog bra ändå. Tittade förresten just vad jag bloggade om förra året den här månaden, och är väldigt glad att jag inte är där längre! Två inlägg från december 2013: 
 
"Skolan kan döööö. Orkar inteeeee. Har bara tre minuter på mitt tal, som ska hållas imon!! Vill bara äta pepparkakor och se på serier. "

"Helvetsengelskadenkantasig: Orkar inte. Vill inte. Kan inte."
 
Haha gud vad jag är dramatisk. Men som sagt skönt att man slipper sånt! Eller aa förutom att jag har tre grejer kvar i socialantropologikursen....men annars! Ehm vart ville jag komma med det här inlägget förresten? Ingen aning men kan säga att det va himla kul att träffa Ester i måndags! Hon, Rebecka och Julia var ju här å åt frukost. Supermysigt, vi åt amerikanska pannkakor. Annars har jag mest spelat gitarr med Rebecka och läst Nyckeln. Och nu mina vänner ska jag måla naglarna och se på Twin Peaks. Hoppas ni får en jättebra nyårsafton!! Här är min, Julias och Rebeckas fantastiska nyårslista, enjoy!