Sarah

En månad senare
Hallå elle! Jahopp en månad senare är jag tillbaka. Det e nog vad ni kan räkna med här inne tyvärr. Det händer ju ärligt talat inte så jävla mycket som är värt att skriva om heller? Men låt oss ta en kik på hur det sett ut sedan vi snackade senast. Kan avslöja att dom flesta kvällarna efter jobbet innebär att jag ligger i soffan och kollar på tv, men det är inte så roligt att visa här.
Nyår var det ja! Kan också avslöja att den där granen står kvar. Den 25:e januari. Suck.
Köpte, för första gången i mitt liv, en flaska champagne. Och vet ni vad? Den var ta mig tusan riktigt go. Helt klart värt det. 
Nya bekantskaper! Oj märks det att jag jobbar med att skriva för 55-plussare hela dagarna eller? Jag låter som en gammal göteborgsk tant? 
Riktigt risig bild, men kändes lite taskigt att inte ha med en bild från nyår på Oscar haha.
Ännu en kass bild på mig. Tänker skylla på jackan, det är ju verkligen inte min färg egentligen. Det blir bara en gul-beige sörja av alltihop :') 
Bättre!
Underbara Emson bjöd på en supersatsig och underbar ölprovning hemma hos henne. Det var formulär och uttänkta måltider till varje öl. Klockrent!!
Hey girl. Här skulle jag på Ellens 30-årsfest. Fixade lite lockar och testade mittbena, vilket jag alltid hatat på mig själv. Känt mig som en präktig hästtjej som heter typ Katarina. Men nu är det min nya grej. Mittbena alltså, inte häst-katarina hoppas jag :( 
Två mittbenor. En med lite mer liv i ansiktet än det andra spöket. 
Ja just det. Jag har börjat träna. Alltså for real, med en online-PT å allt. Var dock lite övertaggad och typ... rädd (?) första passet. Kände att jag var TVUNGEN att göra exakt antal repetitioner som står i appen, och att det skulle va en viss vikt på hantlarna osv. Slutade ju med att jag höll på att både svimma och spy på bara andra övningen. Underbart. Sen kunde jag inte gå ordentligt på två dagar efter det. Härligt med träning va!! 
Kände lite....VA I HELVETE E DET HÄR JAG GER UPP FUCK HÄLSA KÄKA CHIPS 4 LIFE.. ja typ så... 
Några dagar efter mardrömspasset. Var jag på riktigt så otränad att jag typ spräckte alla blodkärl i mitt öga?? Hade på riktigt värk bakom (!) ögat i flera dagar. Kan ju berott på något annat, men jag tror typ inte det? Haha fy fan.
Min nya pose verkar det som. Sära lite på läpparna och stirra med halvdöd blick åt sidan. Vad fint :)
Vi har vart på quiz på GG bar! Svinkul och vi vann 250 kronor i baren!! Inte för att vi var bäst eller så, det lottades ut... 
Jag har varit bitter och så otroligt jäkla less över den här januarihimlen vi har haft. Fy fan vad deppigt det är i Sverige den här månaden, i alla fall när det inte är nån snö. Usch vill verkligen inte vara i det här grå landet nästa januari. Ser ni himlen!? Den är död! DÖD!!!
Har fortsatt att träna, tre gånger i veckan. Styrketräning, helkroppspass. Håller mig på hemmaplan för ja, ni ser ju? Vackert är det inte och nån hade säkert trott att jag skulle kollapsa när som helst. 
Men efter dagens pass såg jag faktiskt lite mer levande än död ut. Hmm är det ett framsteg eller betyder det att jag ska pusha mig själv mer. Ingen aning, men jag e fan nöjd med mig själv asså.
 
Nu håller vi tummarna att det antingen kommer en jäkla massa snö och blir riktigt vintrigt, och soligt! Eller att våren kommer NU. 
Det var alles. Tack för mig!