Sarah

det e fredag mina vänner!
Vilken kanondag. Strålande sol, kallt och frost på marken hela dagen. Jag gick upp lite innan sju, med sex timmars sömn i kroppen men ändå peppad. För jag skulle till frisören! Spontanbokade det igår, efter att en frisör på instagram skrev att hon hade en lucka. Så i tre timmar var jag på salong och mådde toppen. Kändes superlyxigt. Fick cappucino, kakor, och stolen där hon tvättade mitt hår och hade sig, var en jäkla massagestol?? 
Men till frisyren då! Det blev rejält klippt på längderna, och lite uppklippt längst fram. Och så det stora: balayage. Det är typ frihands-färgning/ljusning som man gör för att få det naturligt och liksom sömlöst? Måste dock ärligt säga att när hon var klar så trodde jag inte ens att hon hade börjat med färgen utan bara blekt. Heh... Så kände mig typ lite lurad först. Var det allt liksom? För en riktigt saftig summa pengar dessutom. Jag hade ju dock sagt att jag inte ville ha så stor förändring... men okej här e resultatet!
Jag är, trots den lilla snopenheten till en början, supernöjd. Blev mer liv i håret, lite ljusare partier, och klippningen blev himla bra. 
 
Annars idag har jag suttit lite med min grupp över zoom och förberett nästa veckas presentation och opponering. Sen en sväng till Olskroken, för systemet och mataffären. Promenerade hem därifrån via Danska vägen. Köpte saffranssemlor på vägen. 
Och nu sitter jag och smattrar på tangenterna på det nya tangentbordet. Det är riktig rave/gamer-stämning här, för har inte klurat ut hur man stänger av färgerna än :') 
Över till Miley Cyrus av alla människor. Jag har ju gått och blivit lite av ett fan. Lyssnat rätt mycket på en del av hennes senaste låtar, och idag kom hon med nytt album. Och jaa det är ju jättebra. 
Nu ska jag och håret antingen göra tacos eller äta semla.... eller aa vill ju inte att håret ska va så inblandat i maten, men ni fattar!