Sarah

tröstpommes en tisdag
Heej homies! Livet är fantastiskt här på Indikator! Japp jobbar alltså nu. Eller alltså väntar på att nån ska svara.. Har försökt liva upp den här dagen med att äta på McDonalds med Anna, hjälpte lite faktiskt! Annars är ju jobbet inte jätteparty... Till sommaren blir det kanske jobb på Kanotcentrum, om jag fixar intervjun imorgon. Fuckade ju upp lite imorse när jag ringde dom, och sa "det är väl det som ligger vid Lilla bommen va??" och han jag pratade med ba "nää det är ett annat kanotställe" , alltså konkurrenter typ. Greaaat att man har koll på vad man sökt till!! Han lät inte superglad efter det... Yay.
 
Jag har ju förresten flyttat in med Rebecka nu, i vår etta i Linné!! Det är amazebaaaalls. Världens bästa läge, plus mysig (men jäkligt liten) lägenhet. Sååå skönt att ha flyttat hemifrån!
 
För nåra helger sen var jag med Emma och Matilda och såg Panda da panda på Pustervik, sjukt bra!! Och på fredag blir det Pustervik igen för då spelar Silvana Imam!! Pepp!
 
Så där ja, det va lite random info om livet just nu. Hoppas ni mår bra och att ni inte fryser ihjäl i det här jävla skitvädret :)))