Sarah

God Jul!

Var på stan idag me Mamma å Affe, sen vidare till Liseberg. Mysigt och stämningsfullt, men det regnade lite. Hoppas det inte blir slask på julafton. Efter det var det gudstjänst i Örgryte gamla kyrka. Var tvungna att gå i och me konfirmationen... Vi gick dit me Julia å hennes mamma. Och sen hem.. och äta vörtbröd med skinka, jättegott!

Nu är det bara ca 15 minuter kvar till julafton. Hoppas att morgondagen blir bra, känner på mig att det inte kommer bli det men jag får väl hoppas på det bästa. Har alltid tyckt att julen är väldigt mysigt och det är den väl egentligen men nu känns det bara så hysteriskt och jobbigt. Men det ska nog gå bra ändå.. :)


Förresten, har inte sagt nått! Men jag, Sarah, kanske kanske kanske ska få åka till Berlin me mamma å se Pearl Jam i juni nästa år! Om det skulle bli så, så vet jag inte vad jag gör. Kommer bli den lyckligaste på jorden i så fall. Men mamma säger att det är omöjligt, men hon verkar faktiskt kunna tänka sig att det KANSKE går. Om jag har tittat ut vad allt kostar, hur man ska ta sig dit och en massa annat. Men tror faktiskt att jag kommer greja det. Önska mig lycka till!

God Jul allihopa, särskilt till: Matt Cameron, Jeff Ament, Mike McCready, Stone Gossard och Eddie Vedder, som är med i Pearl jam (om nån hade missat det..), ett fantastiskt band. Hoppas vi syns i Berlin 2010!