Sarah

det känns bra nu
Åh det är en sån där bra dag. Inget särskilt bra som hänt men det bara känns bra! Kanske har att göra med hur det såg ut utanför fönstret när jag klev upp imorse (vilket kanske inte var morgon-morgon, utan mer framåt tolvtiden men det är en petitess...). Det var/är ju helt vitt och snön vräkte ner!! ÄLSKAR! Det kommer ju som vi alla vet försvinna snart och ersättas av det äckliga slasket. Men nu njuter jag. Oooh jag såg nu precis att mitt förra inlägg hette "Snön, where u at?" och så är den här nu! Hehe. Kul.
 
Jag sitter hemma hos Oscar och tentapluggar. Förutom just nu då, men även det är en petitess (<-- roligt ord det där). Granen står fortfarande kvar här, väldigt ranglig och hängig. Om jag känner både mig och Oscar rätt kommer den nog stå där ett bra tag till. Inte för att vi vill, men det är ju ändå en process att ta ut det där trädet?? 
 
Så här fina var vi på nyår!
 
Vad tror ni, blir 2019 året som jag tar körkort? Året som jag kommer på vad jag "VILL BLI"?? Och kanske året där jag tränar mer än typ... tre gånger? Vi får väl se. Men jag vet i alla fall att det kommer bli en resa med Emma till sommaren. Lutar ganska mycket åt Bali tror jag!