Sarah

no doubt
Helg igen! Tack för att du finns! Helgen asså, inte du som läser det här. Nej just dig hade vi kunnat vara utan. Tyvärr, men det är den bistra sanningen. Neeeej då. Struntprat! Du är fin, vem du nu är. 
Ännu en bra dag har gått. Eller nej, för igår skrev jag ju att den inte skulle bli bra om vi fick historieförhör, och det fick vi. Och det va skitsvårt! Gud asså, det gick verkligen inte bra. Efter varje förhör som vi har fått tillbaka har jag tänkt att till nästa gång, då jäklar ska jag ha pluggat ordentligt! Men det blir ju aldrig så. Och varje förhör är ju väldigt viktigt, så jag ligger ganska pyrt till om man säger så. Men det är kanske ett senare problem. Och där hade jag precis tänkt börja skriva om en massa andra saker som jag borde plugga till nu, men vet ni vad, det blir bara tråkigt. Istället kan jag glädja er med att IJustWantToBeCool har lagt till en ny video på youtube! Fast den va i och för sig inte så kul... Jag tror faktiskt jag är liiite besatt av dem. Följer dem på youtube, facebook, twitter och en av dem på instagram. Men dem är ju så otroligt roliga! Och söta... Plus att Viktor verkar ha sjukt bra filmsmak, om man kollar på hans facebookprofil. (Stalker? Nej då...) Han gillar Léon, Gökboet, Requiem for a dream, Mystic River m.m. Och just det, Into the wild! Jag älskar alla dessa filmer. Är det inte ödet så säg! 
Några andra filmer som han gillar, som är väldigt bra, är dessa:
No country for old men
Pulp fiction
Fight Club
Goodfellas
Inglourious basterds
Moonrise Kingdom
21 grams
Eternal sunshine of the spotless mind
Vi låtsas som att jag skrev det här för å ge lite filmtips (vilket det ju i och för sig är) , å inte för å försöka visa hur lika vi är, och att vi är "meant to be", vilket vi ju absolut är.(lätt ironiskt..men ändå inte.. eller jo, fast nä...)